Tisdag förmiddag !

Jag vet inte vad jag ska säga jag vet inte vad ja ska göra.. nu är det jag som inte har nogt liv längre.. tvärtom skit kul.. eller inte.. jag vill fan ite vara nån jävla hemma fru jag är inte sån.. men jag är ju så illa tvungen eftersom att jag vill se han lycklig och till hans bästa.. men va får jag utav det? hmm ingen ting joo massa tvätt å disk å en ungen som bara är gnällig på dagarna och är skit glad när pappa kommer hem .. men men va gör man inte för att någon annan ska vara lycklig.. men just nu så känns det som om jag kommer bryta mig ner under jorden.. mm dålig ekonomi.. men vad har jag joo jag har allt med stallet allt med mamma mitt liv.. jag har inget liv längre PLUS att ekonomin är skit kass just nu.. å blä blä blä fyy va dåligt du mår.. men kan nån någonsin tänka på hur jag mår nu när allt är som det är? allting bara rasar för min numera.. jag känner att jag vill gråta hela tiden.. jag känner mig tjock okej rör på dig.. men när faan ska jag hinna göra det då eftersom att lägenhetn måste ju vara i topp för annars så blir det ju grinigt .. å sen så finns det ju en liten grabb så behöver ens uppmärksamhet också.. men det får han av sin pappa i typ en timma sen så är det mammas ansvar att ta honom för pappa är trött efter jobbet.. men nee mamma kan ju inte vara trött efter att tatt hand om lilla grabben hela dagen pluss att få ta igenom alla problem plus att få hålla iordning hemme.. PLUS HUNDEN... faaaan jag pallar inte mer.. jag vill bara lägga mig försvinna .. men varför.. för att alla ska få må så jäkla myck bättre då eller vadå??
åå jag bryter ihop snart... snälla hjälp mig någon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men jag älskar min familj jävligt mycket ändå för at det är för er som jag fortfarande står på mina ben !!!

palla ofta orka bry soft

idag har jag ingen lust med någonting.. orkar inte ett skit.. allt känns som om det går åt helvete nu.. bröt ihop i stallet igår och jag vill verkligen inte gråta inför folk .. men jag kunde inte hålla imot längre ! det gick absolut inte.. Jag älskar min mamma hur mycket som helt men just nu så är det såå mycket hat kärlek... kan inte fatta varför allt detta som hon har gjort ska gå ut över mig.. vafan har jag gjort för att få den skiten?
sen då förlåt Mikael ljungmark för att jag är en sån idiot :(
Åå jag känner att jag inte vill vara nånstans mer jag gör ju tydligen bara fel över allt.. och det är så jäkla bevisat också.. från allt och alla omkring mig... jag tycker inte synd om mig själv jag försöker bara få mig själv att inse att jag aldrig kommer att vara den jag vill vara jag vill så mycket men det blir så fel
Mikael & Hampus Ljungmark jag älskar er över allt annat på denna jord !!! Glöm aldrig det

Jobb jobb jobb

heellooo :D
MIKAEL FICK JOBBET !!!!! WIIIIE så nu är han iväg å jobbar si första dag.. fyy fan va skojj för honom. att äntligen få komma ut å träffa lite nytt folk å slippa sitta hemma hela dagarna  haha . Och jag själv då sitter hemma och mår faktist skit dåligt idag "/ jag trodde att igår va den värsta dagen hittils men det va den inte.. jag har vänt å vritt på mig hela natten och vaknat hela tiden.. och har skit ont i magen  mår illa ... osv .. osv.. osv.. kan ge en lång lista.. men framför allt så känns det som om mitt revben är av så jag dör snart eller nått haha .. ne men det gör så förbannat ont.. tänker aldrig gå ut mer känns det som. ska berätta lite som jag vet hände kommer inte ihåg så mkt..
Everybody gick på terran fast Älsklingen å Martin gick hem lite tidigare för Miakel tog en shot för mkt ..
Precis innan kl slog två så blev det ett jävla bråk jag såg flera vakter flyga på någon framför mig och sedan även bakom mig och sen såg jag bara en killa komma flygandes mot mig rätt in i magen å kände bara att jag fick en smäll men det gjorde ondare och ondare det som jag kommer ihågfrån då det va att therese hjälpte mig väldigt mycket och att emili stog och gapade om hur jag skulle ligga osv.. låg utanför terran på baksidan.. sen så kommer jag inte ihåg något förrän jag va i ambulansen då det guppade som bara faan så det gjorde ruskigt onty.. fick morfin å grejjer haha.. kom till sjukhuset vid typ tre halv fyra och fick massa smärtstillande och sedan fick jag en röntgen tid 09:10  men jag själv trodde bara att jag hade fått en rejäl jävla smäll och ett blåmärke och så.. men nee då kommer läkaren in å säger att jag har fått en rejäl spricka i sista revbens bågen och får tre olika mediciner som jag ska äta i 33 dagar och så sa han att jag MÅSTE röra på mig annars så skulle jag få lunginflammation så frågade mikael om jag fick va med hästarna och det enda han sa att jag skulle sälja dom typ .. nee men minst två månader skulle jag vara ifrån att ta i..
Tror ni verkligen att jag skulle kunna vara ifån stallet och rida i minst två månader ????? WIIIAAA JAG tror inte det haha :P
Älskliing hoppas att du har det bra på jobbet ..Älskar dig massor  <3
Puss & Kläm <3

Dopet !

helloj everybody !
Har varit lite dålig uppdatering men det har vart mkt denna helgen och jag har inte varit hemma.. har varit i falköping hos miakels pappa fast natten mellan lördag och söndag var jag på sjukhus.. usch å blä har så förbannat ontt nu så jag skriver lite mer när jag har ork och tid.. ville bara skriva lite att vi har haft dop för våran lilla son och han var så jäkla duktig.. skrek ingenting.. han därimot skrattade när hon tog vatten över hans huvud.. hehe .. gulle pojken
jupp så är det.. lite bilder osv får ni ev senare idag eller imön
Men jag tycker att alla ska hålla tummarna för mikael ljungmark som va på arbets intervju igår och han får svar imorgon.. wiiiie hoppas min älskling får jobb.. det är han värd .. att få komma ut å träffa lite nytt folk.. hoppas hoppas hoppas... <3 Jg håller iaf tummarna för dig hjärtat
PUSS & KLÄM

Åååååhh va jag börjar bli nervös "/

Hejsan alla glad gosiga läsare !
Jag börjar bli så grymt nervös inför imorgon .. och jag vet inte riktigt varför "/ hmm !! å sen så  har jag hittat en gård som jag vill ha och en häst som jag verkligen vill ha .. usch å blää säger jag bara.. vill ha vill ha vill ha.. NU NU NU ! haha ..  Jag ska banneme se till så att jag kan fixa detta vill verkligen detta.. det är min dröm.. och jag ska se till å så att jag får detta haha .. vill ha en gård med ett underbart hus.. å mikael vill ha garage till sina bilar osv .. åå jag vill.. nee nu blir det för mycket exaltering här haha ...
Men jag tänkte att jag skulle fixa lite med Flippans annons material så vi kan få ut en annons på henne :D
Min älskade ponny.. titta på detta fina kortet på den underbaraste
Jag och min underbara tös :D
PUSS & KLÄM <3

Stallet snart !

Jahopp då ska man gå till stallet snart .. puuh .. vädret är inte så himlans fint idag ..uscha .. jaja det är bara att jag på sig rätt kläder.. hästarna måste ridas och jag måste tränas så är det bara.. annars kommer vi ju ingen vart ! men men ska mata hampus nu så han får sin frukost å sen ska jag garnera mina kakor som jag har gjort till dopet å sen blire stallet.. ajja orkar inte skriva mer nu dessutom så är det ju lite tajt med tid..
PUSS & KLÄM <3

Morning morning !!

Hej alla godingar !!
Vaknade  kvart över sex och kunde inte somna om.. la mig intill min sovande älskling och försökte mysa till det lite ! Men ändå kunde jag inte somna.. ville ju ligga å mysa där så gott men jag kunde inte riktigt slappna av .. hmm undra va det kan vara..  Men jag låg ju i och för sig å tänkte på om jag skulle hinna få boyzone i trim innan den 11/4 ? hmm.. kan jag det tro ? sen så tänkte jag också på att jag egentligen inte vill få han i trim eftersom att jag vill ju inte ha henne efter mig hela tiden så jag tänkte skaffa mig något eget.. men det dröjjer långt dit.. och vad fan ska jag göra under tiden.. jag kommer att tappa allt totalt.. räcker det inte att jag tappat hela min kropp efter graviditeten.. jag blir så jäkla less på detta och jag vill verkligen vara med hästarna.. hålla på å tävla å sånt för att det gör mig så himla glad.. men e det inte den ene som klagar på mig så är det den andre.. så nu tänker jag sluta med hästar för gott... VILL VERKLIGEN INTE.. men vad ska jag göra för att sluta höra gnäll ? men men jag får tänka på denna saken men just nu så ser det väldigt mörkt ut för min framtid med hästar...
Nu ska jag hjälpa min lille bror och sen ska jag ta å börja baka inför dopet.. hare göttans
PUSS & KLÄM

sova ut !

Hej godingar!

Asså guu va skönt det va att verkligen få sova ut och vakna av sig själv..  vaknade halv elva åå va gott.. snart ska jag försöka ta mig ner till stallet  och rida lite hästar hehe .. sen så blir det hem och försöka planera lite mer inför dopet så jag har fullt upp idag.. känner verkligen för att mysa med älsklingen idag i soffan.. hmm.. njaa det va ingen dålig idé så det får nog bli så..

Ingen som vet nått bra som går på tv idag ??

Kanske gör en uppdatering ikväll får se om jag orkar å hinner.. hehe ..


Puss & Kläm

Happy Happy Happy

Hej Mysisar <3
Förlåt för  lite dålig uppdatering men som sagt va ju och tävla flippan igår och hon va kanon duktigt. Men jag kände ju också att min medryttare hade absolut inte ridit igenom henne i dressyr i lördags .. nepp inte alls.. men det gick ändå.. hon va pigg som ett jävla as haha .. det gick fort som bara attans men hon fick en CR på 80 cm och två ner i 90 cm.. varför hon fick två ner i sista klassen där va bara för att hon va så förbannat stark så jag kunde inte hålla henne så det gick fort och hon planade över hindrerna istället för att hoppa upp sig ! .. uscha på det men hon va super duktig.. hon har faasen inte hoppat på över ett år och sen så har hon inte varit på tävling på jag vet inte hur länge så hon skötte sig as bra !
Så nu är det massa planering inför dopet denna veckan.. kommer ha fullt upp hela tiden !! blääää haha .. men men det ska bli roligt faktist !
Hare gött
Puss & Kläm
Jag och min underbara tös :D

lördag morgon!

Ja då va det lördag morgon och man är uppe med tuppen haha !! har matat lill grabben och satt igång en maskin.. och nu jävla ska jag plocka i ordning här hemma.. jag gör faan aldrig det som jag säger att jag ska göra.. säger hela tiden aa nu ska jag pplocka undan och storstäda.. men inte fan gör jag det.. jäkla latmask e vad jag e .. men men nu fan ska jag ta miig i kragen och göra nått.. träna lite först kanske ? hmm jaa det får det nog bli.. wiihooo !!
Förresten.. igår va vi u på bvc och lillkillen fick ju sina  5 månaders sprutor.. aj aj aj  "/  men han skötte sig riktigt bra faktist.. så han har varit lite ynklig och igår fick han en alvedon för att lindra lite.. och jävlar va svullen han va på det ena benet igår kväll.. stackarn :( men men det går ju ner... bara å hoppas på att han inte får någon feber topp denna gången !
Nee nu måste jag dra mig..
Hare gött
Puss & Kläm

BVC :P

Nu har man vaknat klätt på sig och matat hampus och fixat frukost till lillebror.. gick sedan till mamma för att lillebror skulle byta skor sen hämta vovvarna och följde sedan lillebror till skolbussen ! ska snart börja göra mig iordning för att sedan ska älsklingen vakna och ska väckka lill  killen halv tio för att äta en lite innan vi åker till bvc. Idag är man då häst ledig också.. lite skönt faktist kan jag ju ärligt talat säga haha .. Fast ska ner och lämna skriv boken och prata lite med annakarin och maria ang söndag så får vi la se hur det blir med allt !!..
Puss & Kläm

gomorning ;)

Det är faktist ganska skönt att få komma upp såhär tidigt på morgonen.. även fast det känns förbannat träligt när man väl vaknar.. men så är det ju att ha småbarn hehe :) men det är ganska mysigt faktist... och man hinner med så himla mycket mer har hängt upp tvätt och satt igång en ny maskin, matat Hampus och bytt på honom och nu tänkte jag sätta mig å äta lite frukost ...  hörs kanske senare !!
Puss & Kläm

hemma igen !

Jupp då vart man hemma igen efter en promenix till stallet med hundarna och hampus.. fixa tottosarna och sedan en promenix hem igen .. fasen va skönt det va att få gå igenom hela kroppen.. mm mumma hehe .. å älsklingen ringde precis nu är han påväg hem.. MED VÅRAN NYA BIL wiiiieeehooo äntligen kombi hehe .. bilder på den kommer imön...
Nu ska jag gå ner och titta på greys anatomy å sen måste jag verkligen städa innan hjärtat kommer hem tänkte lagat lite mat också .. då blir han nog glad på mig hehe
Puss & kläm

Nervis !

Jag börjar bli lite nervös.. va e det här.. Vad har hänt med min tävlings nerver egentligen hehe  jaja hon kommer hoppa som en jag vet inte vad .. som en gud haha .. hon har ju inte gjort detta på jag vet inte hur länge.. och jag hoppas att allting kommer att gå bra.. tänkte vara lite clever där och säga att hon är till salu å lite sånt.. hmm får väl hoppas att någon känner sig intresserad av min guldklimp <3 Det tar verkligen emot att behöva sälja  henne men det är ett måste.. hon behöver komma till någon som vill träna henne å sånt.. jaja vi får väl se hur det går med den biten.. måste ju få hem betty också å börja träna med henne så att hon ska börja bli inriden nästa år ! shiit va tiden går fort.. det känns som om hon föddes förra året eller nått.. hehe :P
Jaja snart ska jag gå ner till stallet med lillkillen.. ska ev ta med hundarna får se vad jag orkar hehe ..  Mikael är ju i falköping men förhoppnings vis så kommer väl han hem idag .. jaja  ha det bäst
PUSS & KLÄM

Bajs bajs bajs !!

känner mig så förbannat jävla stressad hela tiden .. det uppkommer problem och problem ååh.. vad ska jag göra ?!
Dopet är snart och då ska alla inhandlingar ske också åå jag kan bara se hur alla hundra lappar försvinner liksom. hyran ska in den siste... torv måste köpas till hästarna.. elräkningen ska in.. Katten måste träffa veterinär.. mikael har blivit vrål allergisk mot kissen fått utslag å hela skiten.. fattar inte varför allt ska komma nu !! Fåår panik för faan !! pallar inte.. å mamma säger att hon behöver hjälp med massa saker å sånt  åå jag vet inte riktigt när jag ska hinna med mitt kärleks liv och min egna kropp ?! hur fan ska jag hinna ? hur fan ska jag orka? någon som har nått råd eller så  ? Jag älskar min familj å så men ibland känner jag bara att jag vill försvinna för gott å aldrig mer komma tillbaka liksom.. Men dom är mitt allt och jag tänker inte försvinna från dom.. måste ta tjuren i hornen å göra nått åt allt.. inte bara fly så nu jävla nu kör jag så det ryker .. haha
Puss & Kläm <3

stallet stallet

Lite ändring i schemat.. jag va inte ute å gick igår för det började helt plötsligt å snöa med lite regna.. fyy faan för å gå i det med vagnen .. men nu ska jag till stallet så det blir en lite bättre uppdaterig sen igen på vad vi gjorde igår och vad som händer å så idag..
puss å kläm !

Ny vecka !

a då va det ny vecka igen då och nya arbetar tag hehe ..

Somnade på soffan igår va så förbannat jävla trött och sedan vaknade jag vid 5 men somnade om igen vakande sedan vid halv sju igen för att grannarna gapade "/
gick upp å la mig i sängen hos älsklingen.. jag måste nog ha skitit totalt i att han sa att jag skulle följa med upp igår haha.. jävla mig ! aja iaf.. jag somnade om lite lätt och sedan vaknade jag av att lillgrabben vaknade vid kvart över sju.. gav han nappen och skulle gå å göra mat till honom men då slockna han å han sover ännu.. men ska väcka han så att han får lite frukost hehe :P

dagen idag ser inte så jätte planerad ut i denna veckan heller så speciellt mycket faktist.


Vill ju bara säga Grattis till Emma som igår fick 58 % på sin första dressyr tävling LC:1 på Lio. Och lio skötte galant dukitg när vi skulle lasta honom ingen stress ingenting sånt men sen så blev han lite grinig över att jag gick ut därifrån så han försökte lägga sig ner.. jävla sket häst hehe  men iaf dom fick börja rulla med bilen så fick jag hoppa ut i farten och stänga dörren  och på tävlingen sedan så gjorde han det super bra.. Emma hade ett mål och det var att få minst en 7:a och hon fick tre st.. grattis grattis tjejen .. du va ur duktig !


såhär ser min vecka ut nu preliminärt !
MÅNDAG
  • Försöka komma igång med träningen lite
  • Gå ut med hundarna och Hampus en långpromenad !
  • Ta tag i städningen
TISDAG
  • Åka till stallet med mamma och Philip kvart över 8
  • rida båda hästarna
  • Åka hem mysa lite med min älsklingar
  • åka till AF och försäkrings kassan
  • Ev ta en lång promenad igen
ONSDAG
  • Åka till stallet kvart över 8 med mamma å philip
  • rida flippan
  • Hem å mysa lite gott ;)
  • Träning igen !
TORSDAG
  • till stallet  kvart över 8 igen xD
  • Kanske se om jag kan ta några hoppsprång på flippan
  • rida boyzone
  • hem å ta en långis igen  urgött.. :P
FREDAG
  • gå upp vid 8 nån gång å träna lite smått.
  • 11:00 BVC besök med lill killen
  • Lång go promenad med vovvarna å Hampus
  • rejäl pedant städning hela eftermiddan och kvällen
LÖRDAG
  • gå upp vid 9 mata lillgrabben å sen ta en liten tränings timme
  • långpromenad med hundarna till stallet
  • rida boyzone
  • Fixa saker + flippan  inför hoppningen söndag
SÖNDAG
  • Åka till stallet vid 7
  • fixa hästen inför transport osv.
  • åka till bulycke
  • hem  till stallet å fixa resten
  • hem å slappa i solen hehe  ;)
Så ser min vecka ut lite preliminärt ska bli roligt att få hoppa flipp igen !! fast hon är ju till salu men men


Puss & Kläm


Det gaggiga stallet som är ett renoverings objekt nu
Mrs. Butterfly & First Pride

träffa prästen !

Jaa idag då skaman åka upp till falköping för att träffa prästen.. dopet är ju snart :) två veckor kvar bara ! blev väckt utav Hampus för en halvtimme sen för att han gall skrek för något tror att han drömde en madröm för när jag klom in och bäddade om honom så somna han om .. hehe gullunge ! Men först på mitt lilla schema idag så ska jag åka till stallet för att knoppa den lilla skit ponny ;) så såhär ser mer schema ut idag.
  • Åka till stallet å knoppa Lio
  • Åka till falköping till pappa
  • Kolla bil ;)
  • åka till prästen i floby
  • och till sist åka till Catrin för att hon fyller år idag..
Grattis grattis till henne :P
Såå ser min dag ut idag med massa ändringar garanterat !   hehe
Nu ska jag fortsätta att klä på mig och lite sånt
BTW jag har varit förbannat jävla slarvig med träningen.. fy skäms på mig alltså.. åååhh blir så jäkla arg på mig själv.. jaja jag får fan ta tag i det nu ..
Puss & Kläm

Freedag freedag freedag

Wooohoo !!
Nu är det fredags mys om så är det sista jag gör ;)
Wiiie idag är det fredag och jag är häst ledig men ska kanske åka till stallet ändå senare för att hjälpa en tjej med hennes skit ponny å lasta den ! imon har jag morgon fodringen .. å usch å fy haha .. men ska bli skönt att ha det gjort liksom ! på söndag är jag häst ledig igen men då ska jag ut till stallet å knoppa ponny å lasta ponny .. haha
ingen ro å ingen vila för mig inte  hihi.. men på måndag då ska jag faan va stall fri !
måste planera massor inför dopet nu så att allting blir så som vi vill ha det ! hoppas att allting kommer gå bra.. men hoppas att dom som ska komma  att dom kommer att svara senast den tionde som vi skrev .. det är ju ändå snart "/ men men jag ska nog inte stressa upp mig så mycket !
Älsklingen sover å Hampus killen ligger å pratar som en jag vet inte vad haha :P å gäspar lite å så :P
Nee nu ska jag göra något vettig :P
Puss å Kläm

Onsdag !

Onsdag idag och det är  super fint väder ute ! Så jag har bestämt mig för att rida barbacka på lilla ponnyn idag !
Å nu ska ja väcka lilla älsklingen ! så ska vi nog ta en mysig promenad tror jag emn får väl se hur trött är han !!
Puss & Kläm

hård träning !

Idag skulle jag ju egentligen ut å springa sen träna en sväng men hoppar det för jag har absolut ingen tid över ! Fast jag kommer ju få lite träning ska gå till stallet med emilie och då blir det rask takt.. sen så ska vi hämta halm bal och torv balar ! till hästarna så där får jag träning i styrkan hehe .. måste städa också å fråga om min kära älskling kan köra mig till älvängen. får hoppas på detta !
Ha det bäst
Puss & Kläm <3

soova gott

sitter och fundilerar på hur jag ska göra med mitt liv.. hur jag ska kunna fixa allt osv..  skickat en jävla massa mejl hit och dit... håller på att söka jobb också men det går inge bra för mig ! jag känner att jag bara vill lägga mig ner å dö eller nått.. pallar inte detta jävla trycket längre..
jaja sleep tight nu ska jag lägga mig å sova och hoppas på att griniga älsklingen också ska komma !! så man kan få en lika trevlig natt som igår.. ;) <3
Puss å Kläm

Fyy usch å blää

Jag hatar att vara så för bannat trött usch asså.. gillart inte !!
snart ska jag åka till stallet för att rida boyzone men jag måtse få tag i halm eller nått.. för har typ inget strö kvar till flippan .. uscha.. ska förmodligen visa henne denna veckan och nästa vecka så får vi se om ho blir såld.. vore ur bra om det kunde bli så hehe :) .. så att man kan ta ner huligan hästen igen haha.. Lilla betty.. huligan hästen wiiie ! Nee men ska väl börja hålla på med henne så att hon kan bli en as go häst att rida in sen.. ska löshoppa tränsa sadla osv fast allt detta utspritt på hela året hehe .. tömkörning också ! men men får bara hoppas att lillfisan blir såld nu så att hon får det lite bättre med träning osv.
Btw Det snöar ju för faan igen.. hatar skiten varför ska det vara såhär.. usch på detta skit vädret .. jag vill flytta utomlands nu..
Puss å Kläm

RSS 2.0