DANMARK !!!

Halloj Halloj i stugan haha!
Det va himlans va jag är dålig på att uppdatera men det har varit så himla ont om tid just nu för jag försöker ju som sagt få sålt min lilla ponny sen så har jag ju börjat jobba hos britt igen å det känns så oerhört skönt att få komma ut igen å träffa folk å tjöta skit och samtidigt vara med hästarna. ! Sen så tar ju Hampus så J*kla mycke tid just nu. Han börjar bli ganska jobbig men han börjar ju på dagis i januari. super skönt faktist så jag kan verkligen få sätta igång med arbete.
Men men Älsklingen , Jag & Philip bestämde oss för att åka till Danmark över dagen så dit åkte vi i lördags. Gnaska skoj faktist faast ändå inte för alla affärer stängde typ vid 2 nånting så vi försökte fördriva 6 timmar tills båten skulle gå hem igen.. usch fyy fan va seegt det va.. men på båten till danmark så va det skojj för då vann jag lite cash. kanske inte så mycket men en vinst iaf. spelade poker på maskin och satsade 15 kr och vann 128 hehe.. sen nästa gång satsade jag 10 och vann 64.. lite grymt ändå för jag kan absolut inte det där så jag tryckte ara lite haha. Men vi fick ju med oss väldigt godig dricka hemåt också.. MUMSIGT ! men det blir nog inte att dricka det förrän min kära älskliing fyller 25 å det är snart å dom som vill komma är hjärtligt välkomna !
Men men nu måste jag ta den lilla gnäll spiken däruppe i sängen han vill nog mysa lite med mamsen tror jag hehe.. Gulle grisen <3
Love my family <3

RSS 2.0